Over Ons

Wij geloven dat het vinden (en krijgen!) van die perfecte baan zorgt voor meer plezier in je leven. En ook voor blije medewerkers trouwens, daar hebben bedrijven ook weer wat aan. We zien het dan ook als onze missie om de juiste man op de spreekwoordelijke juiste plek te krijgen: iedereen blij!

In een grijs verleden werkten we bij hetzelfde communicatiebureau. Inmiddels hebben we allebei een eigen bedrijf. Simone als tekstschrijver, Saskia helpt als adviseur en trainer organisaties hun onderscheidend vermogen te versterken. Een ijzersterke combinatie als het op brieven en CV’s aankomt dus. Jouw onderscheidend vermogen optimaal en in heldere taal uit de verf laten komen, dat is onze gezamenlijke specialiteit.

Simone Dolk

Ik geloof dat jij succes­voller bent als je laat zien wie en hoe je bent. Altijd. Zodat anderen een goed beeld van je hebben.Simone Dolk Bijvoorbeeld een recruiter, je nieuwe opdrachtgever of je nieuwe leidinggevende. Leuk om jou te helpen om je cv, sollicitatiebrief en online profiel een verlengstuk van jezelf te maken! Ook help ik werkgevers om zich te laten zien zoals ze zijn. Zodat jij weet wat je kan verwachten als je daar binnenstapt. Solliciteren: je kunt het bijna vergelijken met daten… Ben je benieuwd hoe ik het zelf doe? Check gerust de website van Simone Schrijft, mijn LinkedIn profiel of persoonlijke blog.

Saskia Kerkhof

50% inspiratie, 50% communicatie. Zo zie ik het sollicitatieproces. De inspiratie over wat je wilt en waar je goed in bent, komt van jou. Die andere 50% help ik je graag bij. Communicatie loopt als een rode draad door alles wat ik doe. Ik studeerde Toegepaste Communicatiewetenschap en werkte jaren bij een communicatieadvies- en –trainingsbureau. Onderscheidend vermogen is in mijn ogen niet alleen iets voor organisaties. Ik denk dat sollicitanten nog veel kansen laten liggen om zich te onderscheiden en zichzelf goed uit de verf te laten komen op papier. Wat mij betreft tijd om de boel in sollicitatieland eens goed op te schudden dus! Mijn visie op overtuigende communicatie vertaal ik niet alleen naar CV’s en sollicitatiebrieven, maar ook naar winnende offertes en klantcommunicatie.

 

..